Pj:n kesätervehdys & halltuksen uudet jäsenet
Julkaistu: 18.06.2020 00.00

Pj:n kesätervehdys & halltuksen uudet jäsenet

Ennen sitä on kuitenkin muutaman esittäytymisen ja puheenjohtajan kesäterveisten aika. Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää kaikille!Puheenjohtajan aurinkoiset terveiset!

Olemme lähestymässä keskikesän juhlaa - Juhannusta. Tämän mielenpainuvan kevään jälkeen voidaan hieman hengähtää ja juhlistaa kesän juhlaa. Itselläni on neljä vuotta vierähtänyt seurajohdossa ja aika on mennyt kuin siivillä. Kiitokset luottamuksesta ja valinnasta seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Aloitan myös kolmivuotiskauden liittovaltuustossa, joka avaa hyvän näköalan suomikiekkoon ja saan olla mukana sen kehitystyössä. Jatkan myös eteläisen alueen hallituksessa sekä seura- ja juniorikiekkovaliokunnan puheenjohtajana. Hyvä keskustelu valtakunnallisesti ja tutustuminen muihin seuroihin on ollut rakentavaa ja tuonut hyviä usia ideoita kaikille.Olemme seurana ja yhteisönä kehittyneet valtaisasti viimevuosina, kiitokset siitä henkilökunnalle, hallituksen jäsenille sekä koko jäsenistöllemme. Tästä hyvänä esimerkkinä on ollut työskentely Tähtiseura projektissa jossa olemme käyneet kaikki osa-alueet läpi seurassamme, hallinnon, talouden,olosuhteet, urheilupuolen sekä hallitustyöskentelyn. Tämä on jatkossakin loistava työkalu seurakehitystyössä ja tulemme sertifioimaan seuramme nyt syksyllä 2020 ensimmäisten jääkiekkoseurojen joukossa. Kiekko-Vantaa on Vantaa brändeistä toiseksi tunnetuin Heurekan jälkeen, tätä hienoa seuraa, joka on ollut aina yksi suomen suurimmista kasvattajaseuroista, on ollut hieno seurata jo ennen kuin itse olin mukana juniorikiekossa. Valmistaudumme myös tulevaan juhlavuoteen, sillä seuramme täyttää vuonna 2021 kunnioitettavat 20 vuotta! Tulemme juhlistamaan sitä arvoiselllaan juhlalla, josta tulemme myöhemmin tiedottamaan. Kehitysvauhti suomikiekossa on ollut silmiinpistävää ja hyvä työ näkyy meillä niin seuroissa kuin liittotasollakin, kiekko voi hyvin ja alati kehittyvä valmennus, ammatimainen seurajohto ja tietämys kantaa meillä hedelmää. Seuraavalle kaksivuotis kaudelle näekin positiivisiä asioita, olemme tehneet hyvää työtä ja uskonkin, että jääkiekon suosio tulee kasvamaa ja meillä olosuhteiden parantaminen sekä vantaalaisen kiekon kehittäminen tulee jatkumaan. Tulevalle lomakaudelle haluankin toivottaa rentouttavia hetkiä, nauttikaa, levätkää ja liikkukaa, se lisää energisyyttä ja positiivisyyttä. Itse suuntaan Norjaa rakkaan harrastuksen lohenperhokalastuksen pariin, virtaavien ja solisevien vetten äärelle, lohi muistuttaa sielläkin rakkaasta seurastamme.

Hyvää kesää kaikille,

Jori Paukkonen, puheenjohtaja

Kiekko-Vantaa Itä ryUusi hallituksen jäsen - Henni Halme

Vietän jäähalleilla paljon aikaa ja verisuonissa virtaa jäähilettä. Innostuin jääkiekosta aikuisiällä ja vedin hokkarit jalkaan ensimmäistä kertaa Kiekko-Vantaassa 2017. Jääkiekko vei sydämen ja nyt vaikutan seuran mammakiekossa sekä pelaan itse tuoreessa Kiekko-Vantaa Friidut joukkueessa. Viime kaudella oma joukkueeni tituleerasi minua joka paikan höyläksi, työmyyräksi ja oikeudenmukaiseksi. Näillä ominaisuuksilla haluan vahvistaa seuran hallitusta ja tuoda joukkueen näkökulman esille.

Minulle mielekkäintä on käytännön tekeminen ja vauhdikas meno – eikä turha vatvominen. Tartun asioihin edellytetyllä vakavuudella, mutta pilke silmäkulmassa. Tapahtumien ja asioiden järjestely on lähellä sydäntä, jonka myötä haluaisinkin olla mukana tekemässä siistejä tapahtumia seuralle!

Keskeiset luottamustoimet:

- U13 -joukkueen joukkueenjohtaja

- tuoreen U8 -joukkueen starttijoukkueenjohtaja

- rahastonhoitaja usean kauden aikana eri joukkueissaUusi hallituksen jäsen - Sami Niemi

Oma polkuni Kiekko-Vantaassa alkoi v. 2013 vanhempana, kun poikani aloitti kiekkoharrastuksen luistelukoulusta. V. 2015 olin mukana perustamassa 2008-syntyneiden joukkuetta ja toimin ikäluokan ensimmäisen kauden joukkueenjohtajana. Seuraavalla kaudella v. 2016 perustettiin 2009-syntyneiden joukkue ja siirryin siihen joukkueenjohtajaksi. Nyt alkaa U12 (2009) joukkueella jo viides kausi ja jatkan edelleen samassa tehtävässä.

Kiekkourani pelaajana päättyi jo varsin nuorena, mutta monenlainen liikunta ja urheilu on edelleen lähellä sydäntä. Salibandya olen pelannut sarjatasolla yli 20 vuotta. Muuten tulee liikuttua paljon mm. maastopyöräilyn, lenkkeilyn, kuntosaliharjoittelun ja lumilautailun merkeissä.

Työurani olen tehnyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla lennonjohtajana. Tämän hetken työnkuvani muodostuu operatiivisen puolen päällikkötehtävistä ja lennonjohtajan töistä. Työnantajani on Air Navigation Services Finland.

Hallitustyöhön lähden innolla ja avoimin mielin. Olen ollut vahvasti mukana joukkueen päivittäisessä toiminnassa jo usean vuoden ajan ja se antaa työlle hyvän pohjan. Haluan olla kehittämässä seuraa eteenpäin erityisesti käytännönläheisestä näkökulmasta. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä ja otan mielelläni vastaan palautetta ja ideoita eteenpäin vietäväksi.